Hermelín v listovém těstě

25. června 2008 v 11:14 | martas |  Recepty

Suroviny

  • 4 hermelíny
  • lžíce kečupu
  • pórek
  • balíček listového těsta
  • žloutek
  • hladká mouka

Postup přípravy

Listové těsto vyválíme na lehce pomoučeném vále na slabší plát. Rozdělíme je na 4 čtverce a každý z nich potřeme kečupem. Pórek nakrájíme na kolečka a spaříme v osolené vodě. Doprostřed čtverců z listového těsta položíme celý hermelín a jeho povrch posypeme pórkem.
Rozšleháme žloutek. Sýr dobře zabalíme do listového těsta a potřeme žloutkem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě do té doby, až je povrch zlatavý. Podáváme s bramborem nebo pečivem a obložíme čerstvou zeleninou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 janiška janiška | Web | 8. července 2008 v 9:39 | Reagovat

miwuju hermelíííííín

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama